Recent Posts

Recent Comments

  Categories

  Brelocuri metalice

  Brelocuri metalice sub diverse forme si modele
  Brelocurile metalice sunt poate unele dintre cele mai populare obiecte promotionale si asta pentru ca aceste accesorii sunt practic folosite de toata lumea. Toata lumea, de la parinti, la copii, de la portari la directori au chei, care ele la randul lor sunt prinse de un breloc.
  Astfel cei care doresc sa-si promoveze imaginea, logo-ul, brandul aleg sa le “stanteze” sau  sa le “toarne” intrun breloc metalic. Se poate alege intre a produce un tip unic de breloc (personalizate 100% pe cerintele tale) sau se poate alege un model de breloc dintro gama deja existenta (vezi brelocul in forma de janta auto), care sa fie doar personalizata cu elementele specifice cerute de tine. Brelocurile metalice pot fi personalizate pe o fata sau pe ambele fete, in functie si de tipul ales.
  Brelocurile metalice pot fi produse in forma ceruta, iar pentru personalizare se poate folosi email color. Ca si placare se poate opta intre una din cele clasice: aurire, argintare, nichelare sau dintre cele mai pretentioase ca: placare antica sau placare neagra.