Termeni si Conditii

Accesarea si utilizarea site-ului www.best-promotionals.ro presupune acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si conditiilor mentionate mai jos. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, va recomandam citirea acestora inainte de utilizarea site-ului si plasarea unei comenzi.

1. Informatii generale

MiCO Promotion srl. a fost infiintata in 2006, activitatea principala reprezentand importul, productia si distribuitia de obiecte promotionale. 

Date companie 
       Nume: MiCO Promotion srl.
       Nr.Reg.Com: J05/2627/2006
       CIF/CUI: RO 19490922
       Sediul social: 410346 Oradea, Bld. Dacia nr. 36
       Telefon: +40 (0)722 339 839

2. Confidentialitate

Toate informatiile furnizate de catre dumneavoastra, fie prin intermediul site-ului, fie prin email, sunt Confidentiale si destinate exclusiv utilizarii lor de catre MiCO Promotion srl. 

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres, ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de catre MiCO Promotion srl. in conformitate cu urmatoarele scopuri: preluarea de comenzi on-line, facturarea produselor comandate, precum si livrarea lor catre dumneavoastra.

Refuzul dumneavoastra de a comunica datele, determina imposibilitatea finalizarii comenzilor. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre MiCO Promotion srl.

3. Modalitati de plata

Puteti sa optati pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:
     - Numerar (la sediul firmei)
     - Ordin de plata / Transfer Bancar
     - Ramburs la curierul care livreaza marfa

4. Livrarea si transportul

Livrarea se poate face in functie de modalitatea agreata la plasarea comenzii. In urma lansarii comenzii, se va stabili prin e-mail termenul de livrare, in functie de termenul de productie si de transport.

Puteti sa optati pentru una dintre urmatoarele modalitati de transport:
     - Ridicare de la Sediu
     - Livrare prin Curier Rapid

5. Preturi

Pretul sau preturile vor fi ofertate LEI sau in EURO, fara TVA. 

6. Cantitate minima de produse comandate 

Conform politicii comerciale a MiCO Promotion srl. din motive de rentabilitate economica, nu vor fi acceptate decat acele comenzi care au ca obiect cumpararea unei cantitati minime de produse (calculate in functie de tipul de produse solicitate si de valoarea respectivelor produse).
 
7. Reclamatii

Clientul este obligat sa inspecteze Produsele sau sa numeasca pe cineva sa le inspecteze pentru a vedea daca sunt sau nu defecte. 

Orice defect trebuie adus la cunostinta MiCO Promotion srl. in scris, cat de curand posibil, in decurs de 7 zile de la descoperirea defectului/defectelor. Dupa expirarea acestui termen Clientul este obligat sa accepte (calitatea) Produselor si sa renunte la drepturile si despagubirile disponibile lui prin lege si/sau Contract si acesti Termeni si Conditii Generale.

O reclamatie, asa cum este definita in Paragraful precedent, nu suspenda obligatia Clientului de a efectua plata.

8. Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari necesare ale acestor Termeni si Conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

© Copyright 2020 MiCO Promotion srl. All Rights Reserved.

Offline Website Software